Wil jij aan de slag met jouw gezondheid? Wil je werken aan je fitheid, conditie, gewicht, spiermassa of andere zaken die te maken hebben met je gezondheid? Een paar kilo afvallen? Of wil je gewoon beter leren bewegen? Of wellicht aan de slag met je voeding? Beter leren slapen?
Wil je meer informatie over leefstijlcoaching? Kijk dan hier.

Personal Training bij TrainMore Eindhoven
Trajecten

Personal Training Basis

Bij Personal Training Basis gaan we aan de slag met training en/of voeding en vindt er om de 2 weken een training plaats.
Op basis van het intakeformulier maak ik een trainingsschema en/of voedingsadvies.

Personal training Comfort

Bij Personal Training Comfort gaan we aan de slag met training en/of voeding en vindt er wekelijks een training plaats.
Op basis van het intakeformulier maak ik een trainingsschema en/of voedingsadvies.

Personal training Deluxe

Bij Personal Training Deluxe gaan we aan de slag met training en/of voeding en vindt er 2 keer per week een training plaats.
Op basis van het intakeformulier maak ik een trainingsschema en/of voedingsadvies.

Indien gewenst is het ook mogelijk om op een andere locatie te trainen. Neem daarvoor contact op via email of het contactformulier!

Wil jij meer uit je leven halen? Meer doen wat jij leuk en belangrijk vindt en hier meer tijd en energie in kunnen steken? Dan is vitaliteitscoaching iets voor jou. Vitaliteitscoaching is coaching om voorwaarden te creëren om te doen wat bij jouw past en wat jij wilt in het leven.
Wil je hier meer informatie over? Kijk dan hier.

Vitaliteitscoaching
Trajecten

Vitaliteitscoaching Basis

Bij Vitaliteitscoaching Basis hebben we 6 sessies van een half uur. Deze optie is vooral geschikt voor deelnemer die sturing nodig hebben, die al vrij helder hebben waar ze aan willen werken en die vervolgens op eigen voet verder kunnen.

Vitaliteitscoaching Comfort

Bij Vitaliteitscoaching Comfort hebben we 12 sessies van een half uur. Deze optie is vooral geschikt voor deelnemers waarbij iets dieper op de stressoren moet worden ingezoomd, die eigenlijk niet zo goed weten wat ze willen en/of moeten doen en die flink wat sturing nodig hebben.

Vitaliteitscoaching Deluxe

Bij Vitaliteitscoaching Deluxe hebben we 12 sessies van een uur. Deze optie is geschikt voor deelnemers met een grotere hulpvraag waar dus meer aandacht voor nodig is. Doordat we per sessie meer tijd hebben, kunnen we gemakkelijker inzoomen op jouw situatie en kunnen we per sessie sneller tot de kern komen.

Indien gewenst of niet anders mogelijk, is het mogelijk om enkele of alle sessies online/digitaal te laten plaatsvinden. Geef dit aub aan tijdens de intake!

Hoe gaan we aan de slag?

Voor zowel personal training als vitaliteitscoaching vindt er na de kennismaking eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. In dit gesprek gaan we samen achter komen wat jij wilt bereiken en ontdekken we samen wat daar voor nodig is. Op basis van jouw hulpvraag/casus maak ik een plan. Dit kan een trainingsplan, voedingsplan, vitaliteitsplan zijn, of een plan waarin een combinatie van opdrachten is verwerkt.

Overige opties

Heb je wel behoefte aan hulp, maar is een traject te veel van het goede? Dan is de opties van consult(s) wellicht iets voor je. Zowel voor Personal training, als voor voeding biedt ik losse consults aan! 

Losse consults

Op maat gemaakt trainingsschema + uitleg

Kom je op dit moment maar niet vooruit met je trainingen? Boek je niet het resultaat dat je wilt behalen? Dan is deze optie zeer geschikt!
Op basis van jouw intakeformulier (waarin jouw doelen, ervaring, wensen en mogelijkheden worden beschreven) maak ik een op maat gemaakt schema. Hierbij krijg je ook een uitleg over de opbouw en inhoud van het schema. Bovendien is iedere oefening voorzien van een afbeelding zodat het voor jou duidelijk is wat je moet doen.

Losse Personal Training sessie(s)

Heb je interesse in een losse of enkele Personal training sessie(s). Dan is deze optie een goed idee!
Ideaal voor personen die hun techniek willen verbeteren, een check-up van de techniek willen hebben of een compacte uitleg van de oefeningen willen hebben.
Voor deze optie is het ook mogelijk om meerdere sessies in 1 keer af te nemen!

Los Voedingsconsult(s)

Wil jij jouw voedingspatroon verbeteren? Wil je weten wat je anders moet doen met betrekking tot je voeding of wil je weten wat een voedingsexpert van jouw huidige patroon vindt? Dan is deze optie ideaal voor jou!
Voor het voedingsconsult zal ik je vragen om enkele dagen je voeding bij te houden zodat ik een globaal idee krijg van je huidige patroon.
Vervolgens zal ik dit analyseren en de belangrijkste aandachtspunten in een compact overzicht verwerken.
Wil jij graag weten wat jouw ideale calorie-inname en macroverdeling is? Ook dan is deze optie geschikt!
Voor deze optie is het ook mogelijk om meerdere sessies in 1 keer af te nemen!

Heb je niet de mogelijkheid of behoefte om fysiek af te spreken maar wil je wel mijn hulp kunnen gebruiken? Kijk dan eens bij de online mogelijkheden. Dit kan zowel voor training, voeding, als een combinatie van deze twee!

Online Coaching

Hoe werkt online coaching bij PerspActive Coaching?

Heb je geen face-to-face begeleiding nodig (of is dit niet mogelijk) en/of wil je juist op afstand gecoacht worden?
Dan is de optie voor online coaching iets voor jou!
Aan het begin van het traject, ontvang je een vragenlijst waarin je beschrijft wat je graag wilt bereiken, wat je al hebt gedaan en hoe je denkt dat ik je kan helpen.
Vervolgens ga ik aan de slag met jouw informatie en maak ik een persoonlijk plan. Dit plan kan de volgende onderdelen bevatten:
– Persoonlijke trainingsschema
– Persoonlijk voedingsadvies (advies op basis van jouw doelstelling en wensen: bijvoorbeeld tips om ‘beter’ te eten, maar eventueel ook een berekening calorie-inname + macro’s)
– Leefstijltips (stressmanagement, slaap, beweging, mindset)
– Algemene aandachtsgebieden qua doelstelling
– Vragen op opmerkelijkheden in het intakeformulier
Vervolgens gaan we aan de slag richting jouw doelstelling.

Online Coaching wekelijks

Bij deze optie hebben we wekelijks contact. Dit betekent dat je 1 keer per week de mogelijkheid hebt om mij een update te geven van hoe jouw week is gegaan. Je kunt hierbij al je vragen stellen. Ik zal binnen 24 uur reageren zodat jij direct weer aan de slag kunt.

Online Coaching onbeperkt

Bij deze optie hebben we onbeperkt contact. Dit betekent dat je wanneer je wilt mij een update kunt geven en je altijd terecht kunt voor je vragen. Ik zal zo snel als mogelijk, maar binnen 24 uur reageren zodat jij direct weer aan de slag kunt.  

Heb jij, jullie of jouw/jullie bedrijf behoefte aan een groepsworkshop (op locatie)? Dat kan bij PerspActive Coaching. Kijk hieronder naar de voorbeelden en informeer naar de verdere mogelijkheden!

Workshops

Workshop Basisinformatie Voeding

Een workshop over de basisinformatie van voeding. Wanneer heb je een gevarieerd voedingspatroon? Met welke zaken kun je rekening houden om je voedingsgewoonten te verbeteren? Waar gaat het vaak mis bij het aanpassen van een voedingspatroon? Wat zijn veel voorkomende fabels? Tijdens deze workshop zal ik in gaan op alle bovengenoemde punten en zal ik concrete tips en handvatten geven om het voedingspatroon op een positieve manier te verandering.

Workshop Slaap

  Slaap is enorm belangrijk, alleen veel mensen slapen niet goed of te weinig. In deze workshop zal ik aandacht besteden aan de belangrijkste zaken die te maken hebben met slaap. Hoe kun je je slaap verbeteren? Waarom is slaap belangrijk? Welke tips zijn er nog meer? Hoe kun je het ook volhouden?

Workshop Stressmanagement

Stress is er in vele verschillende vormen. Vaak wordt gezegd dat stress verminderd moet worden. Alleen wat veel mensen niet weten is dat je stress ook nodig hebt om zaken gedaan te krijgen. Hoe kun je er voor zorgen dat je goed met je stress kunt omgaan? Waarom hoef je stress niet altijd te verminderen? Welke opdrachten kun je (laten) uitvoeren om je stress in kaart te brengen en hoe kun je er vervolgens op een goede manier mee om gaan? Al deze onderdelen komen voorbij!

Workshop Vitaliteit

Waar kom jij je bed voor uit? Wat vind jij leuk en belangrijk? Hoe kun je ervoor zorgen dat je hier (meer) mee aan de slag gaat? Dat is in het kort waar vitaliteit op neerkomt. In deze workshop gaan we er stap voor stap achter komen wat jouw vitaliteit is, hoe je hier meer aandacht aan kunt besteden en hoe je het kunt volhouden.

Workshop Volhouden

Je hebt iets bereikt alleen wilt het ook volhouden. Je bent je slaap gaan verbeteren, je bent x kilo afgevallen, je bent meer gaan bewegen of  je hebt een bepaalde (verkeerde)gewoontes veranderd. Dan komt het belangrijkste: volhouden! In deze workshop zal aandacht worden besteed aan de valkuilen van volhouden, zal ik tips geven over hoe je makkelijker iets vol kunt houden en zul je concrete opdrachten krijgen om er echt mee aan de slag te gaan!

Heb je een specifieke vraag en wil je met mij in contact komen? Kijk dan hier.