Wat is leefstijlcoaching?

Leefstijlcoaching is coaching op jouw leefstijl. Leefstijl staat voor de onderdelen die jouw gezondheid verbeteren. Een gezondheid die jij belangrijk en die bij je past. Als leefstijlcoach en personal trainer focus ik op de onderdelen die kunnen bijdragen aan een betere leefstijl. Hieronder zijn de onderdelen kort beschreven.

Personal training / bewegen

Bij personal training starten we met een bewegingsanalyse om jouw beweegpatroon in kaart te brengen. We gaan aan de slag met het aanleren van de juiste bewegingstechniek. Ik maak een op maat gemaakt trainingsschema waar je zelf mee aan de slag kunt. Op deze manier gaan we zo praktisch en effectief mogelijk aan de slag.

Wil je meer informatie over de aanpak? Klik hier om meer informatie over personal training te krijgen.

Voedingsadvies

Heb je hulp nodig bij het verbeteren van jouw voedingspatroon? Wil je weten wat je kunt aanpassen om dichter bij je doel te komen? Heb je het gevoel dat je op een andere manier moet eten en/of  wil je je voedingsgewoonten aan passen of onder controle krijgen?

Klik hier om meer informatie over voedingsadvies te krijgen.

Slaap- en stressmanagement

Slaap je te weinig of kom je moeilijk in slaap? Heb je het gevoel dat je te veel stress ervaart? Wil je hier mee aan de slag zodat je meer uit je dag kunt halen? We kijken hierbij natuurlijk ook naar je belangrijkste struikelblokken en gaan aan de slag zodat je het op langere termijn kunt volhouden

Kennismakingsgesprek

Wil jij een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen zodat we kunnen bekijken of ik iets voor je kan betekenen? Ga dan naar het contactformulier!

Heb je het gevoel dat er meer speelt of iets anders speelt dan je gezondheid? Kijk dan eens bij vitaliteitscoaching, wellicht is dat iets voor je!