PerspActive Coaching

…is ontstaan vanuit de behoefte om mensen op een professionele manier te helpen bij het aanpassen van zijn of haar leefstijl. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan voedingsbegeleiding, (kracht)training of bewegen in het algemeen.
PerspActive Coaching wil je helpen om naar het totaalplaatje te kijken en je tips en adviezen te geven om het makkelijker te maken en om je te laten inzien op welke punten je het verschil kunt maken.

Een belangrijke pijler van PerspActive Coaching is het in perspectief plaatsen van zaken. Vaak bevinden onderwerpen zich in het grijze gebied.

Een belangrijke pijler van PerspActive Coaching is het in perspectief plaatsen van zaken. Vaak worden onderwerpen zwart-wit gezien terwijl in het merendeel van de gevallen de juiste redenering in het grijze gebied te vinden is. PerspActive Coaching wil informatie verschaffen die nuttig is en wil vooral de fabels en mythes uit de weg helpen. Dit is dan ook de reden dat de manier van begeleiden en informatievoorziening zoveel mogelijk gebaseerd zijn op ‘evidence based’-informatie.

Veel personal trainers richten zich op het geven van alleen een training. De begeleiding van PerspActive Coaching stopt niet op het moment dat je de sportschool uitloopt. Er wordt namelijk gezorgd dat de uren naast de begeleiding van PerspActive Coaching ook efficiënt worden benut. Denk bijvoorbeeld aan een trainingsschema voor de overige trainingsdagen, een voedingsanalyse met tips of verbeteringen met het oog op andere leefstijlpijlers (zoals stress, slaap en ontspanning).

De begeleiding van PerspActive Coaching stopt niet op het moment dat je de sportschool uitloopt!

PerspActive Coaching wil jou als individu namelijk in het traject meenemen om een verandering in leefstijl te laten plaatsvinden. Als je wordt begeleid op een manier die bij jou past, zul je merken dat je de veranderingen ook in jouw leven kunt laten passen. Dit is voor veel mensen van wezenlijk belang bij het behalen van het doel.
Het belangrijkste doel van de begeleiding van PerspActive Coaching is om er voor te zorgen dat je je aangepaste levensstijl ook op de langere termijn wordt volgehouden. Juist daar wordt dan ook aan gewerkt!

PerspActive Coaching wil jou activeren om zelf ook in beweging te komen, in de breedste zin van het woord. We werken samen toe naar jouw doel en je staat er bij PerspActive Coaching niet alleen voor.

Sinds 2018 is de begeleiding van PerspActive Coaching uitgebreid met vitaliteitscoaching. Hierbij gaat het niet om gezondheid en/of leefstijl, maar wordt er gekeken hoe jij meer uit jouw leven kunt halen. Het gaat hierbij om te analyseren wat voor jou het leven de moeite van het leven waard vindt. We gaan aan de slag met jouw vormen van negatieve stress en gaan jou leren ontdekken. Van overleven naar leven!

Wil je meer informatie over de persoon achter PerspActive Coaching, klik dan hier.

Voor wie is PerspActive Coaching?

PerspActive Coaching is er voor eenieder die op zoek is naar begeleiding bij het verbeteren van zijn/haar leefstijl in de breedste zin van het woord en voor mensen die meer uit hun leven willen halen. Je kunt bij PerspActive Coaching bijvoorbeeld terecht als je:
– beter wil trainen en/of sterker wil worden: aanleren of verbetering juiste techniek & opstellen van trainingsschema
– meer, beter of effectiever wil bewegen
– je huidige voedingspatroon wil verbeteren en/of optimalisatie van je voedingsschema wil
– beter in je vel wil zitten maar niet goed weet waar je moet beginnen
– aan de slag wil met het verbeteren van je slaap & het omgaan met stress
– meer uit je leven wil halen en minder negatieve stress wil ervaren
– denkt baat te hebben bij online coaching: coaching op het gebied van leefstijl (training, voeding, herstel, slaap) door middel van e-mailcontact en/of Skype.
Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden. Wil je informatie over een van deze opties, stuur dan een mail naar nicky@perspactive-coaching.nl