Een belangrijke pijler van PerspActive Coaching is het in perspectief plaatsen van zaken. Het is meestal niet zwart of wit. Context aanbrengen in het grijze gebied.

Vaak worden onderwerpen zwart of wit gezien terwijl in het merendeel van de gevallen de juiste redenering in het grijze gebied te vinden is. PerspActive Coaching wil informatie verschaffen die de juiste context beschrijft en wil vooral de fabels en mythes uit de weg helpen. Zodat er échte hulp wordt geboden.

Veel trainers richten zich op extreme aanpakken: Trainingsschema’s die niet vol te houden zijn of voedingsadviezen die praktisch eigenlijk niet zijn toe te passen. Bij PerspActive Coaching is dat niet het geval, de adviezen zijn namelijk goed toe te passen.

De coachingsaanpak van PerspActive Coaching is gericht op jou als individu. Er wordt uitgebreid gekeken naar je hulpvraag (wat wil je bereiken?), jouw resultaat (wat levert het je op?) en wat je al hebt gedaan/geprobeerd. Vervolgens wordt er een persoonlijke aanpak gebruikt om een concreet plan op te stellen.

Coaching gericht op jou als persoon!

PerspActive Coaching wil jou als individu in het traject meenemen om een verandering in gezondheid of leven te laten plaatsvinden. Als je wordt begeleid op een manier die bij jou past, zul je merken dat je de veranderingen ook in jouw leven kunt laten passen. Dit is voor veel mensen van wezenlijk belang bij het behalen (en zeker ook behouden!) van het doel.

PerspActive Coaching wil jou activeren om zelf ook in beweging te komen, in de breedste zin van het woord. We werken samen toe naar jouw doel en je staat er bij PerspActive Coaching niet alleen voor.

Wil je meer informatie over de persoon achter PerspActive Coaching, klik dan hier.