Personal Training

PerspActive Coaching biedt onder meer personal training aan. Tijdens deze trainingen zal er gewerkt worden aan jouw individuele doelen. Deze doelen zullen tijdens het uitgebreid intakegesprek in kaart worden gebracht. Na dit intakegesprek zullen we aan de slag gaan met het uitvoeren van een aantal testen zodat we kunnen zien hoe jij beweegt en waar de eventueel verbeterpunten liggen. Vervolgens gaan we aan de slag met het bepalen van je huidige niveau om zo je trainingsschema te kunnen opstellen.

Een ander belangrijk aspect dat te allen tijde en dus voor alle oefeningen zal worden nagestreefd is het optimaliseren van een goede techniek.
De basis van de trainingen van PerspActive Coaching ligt bij het trainen met een losse stang of gewichten. Deze trainingstools zijn optimaal voor het verbeteren van de kracht, het verhogen van de spiermassa en/of het aanleren van bepaalde (basis)bewegingen.
Uiteraard kan het in sommige gevallen nodig zijn om andere materialen te gebruiken en er wordt tijdens de trainingen dan ook altijd gezocht naar de beste opties.

Aanleren van techniek of verbeteren van techniek

Bij dit onderdeel is er de mogelijkheid om een uitgebreide analyse van de techniek te krijgen voor verschillende oefeningen. Hierbij kan het gaan om oefeningen als de squat, deadlift, overhead press, benchpress en pull-ups. Ook alle variaties van deze oefeningen kunnen worden besproken.
Tijdens het aanleren van de techniek zal er uitleg worden gegeven over welke stappen er gemaakt moeten worden om de juiste uitvoering te hebben.
Indien gewenst kunnen de verschillende stappen / cues uitgewerkt worden.

Los trainingsschema

Heb je interesse in personal training maar wil je graag een (verbetering van een bestaand) trainingsschema?
Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Bij dit onderdeel heb je de mogelijkheid om je wensen en doelen kenbaar te maken zodat ik aan de slag kan met het opstellen van je trainingsschema. Zaken waar ik rekening mee houdt zijn onder andere: huidige trainingsaanpak (oefeningen, frequentie, volume), beoogde doel, mogelijkheden qua faciliteiten, overige sporten, blessure historie en enkele leefstijlonderdelen.
Nadat ik het trainingsschema heb opgesteld zullen we samen alle oefeningen doorlopen zodat je ook exact weet hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Bovendien zal ik aangeven wat jouw aandachtspunten zijn voor het volhouden van het trainingsschema.

Locatie

De Personal Training van PerspActive Coaching vindt plaats bij TrainMore Eindhoven. Dit is een sportschool met veel variatie in professionele apparatuur. Je vindt er alles wat je nodig hebt!
Het exacte adres is Lichttoren 14. Tegenover de parkeergarage van de Witte Dame, aan de achterkant van Usine.

Heb jij interesse in Personal Training? Of wil jij een kennismakingsgesprek plannen om te zien of wij bij elkaar passen?
Klik dan hier en kom met me in contact!