Training

Personal Training

PerspActive Coaching biedt onder meer personal training aan. Tijdens deze trainingen zal er gewerkt worden aan jouw individuele doelen. Deze doelen zullen tijdens het uitgebreid intakegesprek in kaart worden gebracht. Na dit intakegesprek zullen we aan de slag gaan met het uitvoeren van een aantal testen zodat de bewegingen kunnen geanalyseerd en eventuele beperkingen kunnen worden opgespoord. Vervolgens gaan we aan de slag met het bepalen van je huidige niveau om zo je trainingsschema te kunnen opstellen.

Tijdens de trainingen gaan we progressief te werk. Dat wil zeggen dat indien de oefeningen met de juiste techniek wordt uitgevoerd er stapsgewijs een verhoging in gewicht en/of herhalingen zal plaatsvinden om zo stap voor stap vooruitgang te blijven boeken.
Een ander belangrijk aspect dat te allen tijde en dus voor alle oefeningen zal worden nagestreefd is het optimaliseren van een goede techniek.
De basis van de trainingen van PerspActive Coaching ligt bij het trainen met een losse stang of losse gewichten. Deze trainingstools zijn optimaal voor het verbeteren van de kracht, het verhogen van de spiermassa en/of het aanleren van bepaalde (basis)bewegingen.
Uiteraard kan het ook nodig zijn om andere materialen te gebruiken en er wordt tijdens de trainingen dan ook altijd gezocht naar de beste opties.

Mogelijkheden:

– 1 op 1 personal training
– 1 op 2 / duo training
– Trainen in groepsverband (zowel kleine groepen als grotere groepen)

Aanleren van techniek of verbeteren van techniek

Bij dit onderdeel is er de mogelijkheid om een uitgebreide analyse van de techniek te krijgen voor verschillende oefeningen. Hierbij kan het gaan om oefeningen als de squat, deadlift, overhead press, benchpress en pull-ups. Ook alle variaties van deze oefeningen kunnen worden besproken.
Tijdens het aanleren van de techniek zal er uitleg worden gegeven over welke stappen er gemaakt moeten worden om de juiste uitvoering te hebben.
Indien gewenst kunnen de verschillende stappen / cues uitgewerkt worden.

Los trainingsschema (eventueel met uitgebreide uitleg)

Heb je interesse in personal training maar wil je graag een (verbetering van bestaand) trainingsschema?
Bij dit onderdeel heb je de mogelijkheid om je wensen en doelen kenbaar te maken zodat ik aan de slag kan met het opstellen van je trainingsschema.
Zaken die geïmplementeerd zullen worden zijn onder andere: huidig niveau (frequentie, volume), beoogde doel, mogelijkheden qua faciliteiten, keuze voor oefeningen, blessures, stress, voeding.

Wil jij weten hoe ik jou kan helpen met het verbeteren van je training en/of techniek?