Voedingscoaching

Naast Personal Training, biedt PerspActive Coaching ook Voedingscoaching aan. Bij voedingscoaching zal ik jou helpen met je voeding. Hierbij zal ik niet een standaard voedingsschema uit de kast trekken en dit meegeven. Dit werkt gewoon niet! Ik sta namelijk voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Wat wil jij? Waar loop je tegen aan? Wat denk je nodig te hebben om wél richting je doel te kunnen werken? Hoe pakken we dit vervolgens aan? Of je nu je algemeen voedingspatroon wilt verbeteren, meer spiermassa wilt of juist wat gewicht wil verliezen,  we zullen stap voor stap aan de slag gaan met jouw doel!

Hoe gaan we te werk?

We starten met een uitgebreid intakegesprek (of het invullen van het intakeformulier). Hierdoor heb ik een duidelijk beeld van jouw wens, je ervaringen, mogelijkheden, en struikelblokken en aandachtspunten. Op basis hiervan maak ik een concreet plan. Dit zal een plan zijn met tips en zaken waar je aan kunt werken. Er zullen ook enkele huiswerkopdrachten bij zitten zodat je ook zelf actief aan de slag kunt.
De frequentie van contactmomenten is afhankelijk van jou en je doelstelling. De locatie is optioneel: bij jouw thuis, ergens op locatie of online, net wat jou uitkomt!)

Voedingconsult(s)

Heb je niet de behoefte om een traject in te gaan om je voedingsgedrag aan te passen? Heb je alleen behoefte aan wat concrete tips en tricks om je voeding te finetunen? Wil je weten wat je zou kunnen veranderen zonder dat je daar in gecoacht hoeft te worden?
Dan is een voedingsconsult iets voor jou!
Hierbij is het allereerst van belang om een uitgebreid intakeformulier in te vullen. Op basis van dit formulier zal ik een uitgebreid advies uitbrengen met concrete tips en zaken waar je rekening mee kunt houden. Dit zullen we vervolgens samen bespreken en jij hebt de mogelijkheden om me alles over jouw doelen en mijn advies te vragen!

Achtergrondkennis Voeding

Ik heb zowel de module ‘Functioneel Voeden’ bij Chivo Opleidingen als de cursus van Menno Henselmans gedaan. Hierin werd uitgebreid stil gestaan bij de juiste aanpak bij het aanpassen van voedingsgedrag. Hierdoor heb ik de juiste kennis en capaciteiten om individuen te helpen met uiteenlopende doelen. Wil je weten of ik jou kan helpen met het behalen van jouw doel? Neem dan even contact op!