Losse consults

Algemeen advies

Ben je op zoek naar een algemeen advies over je voeding? Dan is dit voedingsconsult iets voor jou.
Tijdens het consult voeren we samen een analyse uit op je huidige voedingspatroon. In combinatie met je beoogde doel zal ik een advies uitbrengen met richtlijnen, tips en zaken waar je rekening mee kunt houden. Bovendien heb je tijdens dit consult de mogelijkheid om vragen te stellen.

Specifiek advies

Heb je zelf al geprobeerd om aanpassingen door te voeren in je huidige voedingspatroon alleen zie je niet het gewenste resultaat of maak je geen progressie meer? Dan is het consult met een specifieker advies iets voor jou.
Tijdens dit consult gaan we een uitgebreidere analyse maken van je huidige voedingspatroon en wat daar de mogelijke beperkingen van zijn. Indien gewenst gaan we daarnaast een concrete berekening maken van je caloriedoel en de bijbehorende verdeling van macronutriënten. Bovendien zal ik concrete tips geven hoe je ervoor kunt zorgen dat je deze nieuwe manier van eten kunt volhouden en welke producten aan te bevelen zijn (of welke juist niet).

Voor zowel het algemeen advies als het specifiek advies zal ik een praktisch en concreet overzicht maken met de belangrijkste punten zodat je dit zelf kunt gaan uitvoeren.

Voedingsbegeleiding voor langere termijn

Wil je graag voor langere termijn begeleiding bij het structureel aanpassen van je voedingsgewoonten? Dan is deze optie wellicht meer geschikt voor je.
Dit traject zal starten met het specifieke advies en zal vervolgens worden geüpdatet met het aanpassen of aanvullen van de richtlijnen en informatie afhankelijk van de progressie gedurende het traject. Dit zal een wekelijkse check-up zijn en bij deze optie is er de mogelijkheid tot onbeperkt vragen stellen.